top of page

LOCATIE HUUR

Shoot-locatie aan de bosrand van Groesbeek.

SHOOT-LOCATIE IN DE BUURT VAN NIJMEGEN

Op zoek naar een prachtige plek om te fotograferen? Ons woonhuis, natuurhuisje en tuin maken de perfecte shoot-locatie! Dankzij de optie tot meerdere locaties krijg je de mogelijkheid om in één sessie meerdere sferen vast te leggen. Ons natuurhuisje is daardoor ook ideaal om verschillende stijlen binnen de fotografie te kunnen vastleggen, denk hierbij aan: product, reclame, food, mode en interieurfotografie en/of film. Het huis en de tuin zijn gelegen aan de bosrand van Groesbeek en ligt op 10 km van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.​

Ons natuurhuisje is vergelijkbaar met een tiny-house, is 50m2 groot en heeft een luxueuze en moderne uitstraling. Hierdoor kan ons natuurhuisje de perfecte basis zijn voor een shoot-locatie. Daarnaast beschikt ons natuurhuisje over een eigen terras met vuurschaal, badkamer, slaapkamer en woonkamer met keuken. U kunt ons natuurhuisje beter bekijken op de pagina Galerij.

Ons woonhuis met tuin is ook beschikbaar als shoot-locatie. Waar dan gebruik van wordt gemaakt, doen wij graag in overleg. Via onze achtertuin loopt u gemakkelijk de natuur van Groesbeek in met heuvelachtige bossen en prachtige weilanden.

FACILITEITEN
Capaciteit tuin: 1.000m2, deze grenst aan het bos.
Parkeren is gratis en openbaar vervoer op loopafstand.

U beschikt over een goede wifi-verbinding.

Lunch en wat lekkers bij de koffie kan in overleg geregeld worden.

OFFERTE

Wilt u meer informatie over de huur van het woonhuis, natuurhuisje en tuin als shoot-locatie? Dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar: slapenop29@outlook.com  met het onderwerp shoot-locatie.

Voor meer contactgegevens kunt u onze pagina Reserveren / contact bekijken!

bottom of page